Sportief Wandelgroep Zoetermeer

 

Waarom Sportief wandelgroep Zoetermeer?

DOEL
Leuk en verantwoord wandelen. Doel is op een gezellige en sociale wijze te trainen en (eventueel) het succesvol uitlopen van de Vierdaagse van Nijmegen.

VOOR WIE IS SPORTIEF WANDELGROEP ZOETERMEER?
Sportief Wandelgroep is bedoeld voor iedereen, zowel dames als heren van 11 tot 100+. Iedereen is welkom. Ons motto is vrijheid, blijheid. Enige basisconditie is meegenomen, maar niet vereist.

TRAINERS EN WANDELBEGELEIDERS

Het team van trainers bestaat uit 2 gediplomeerde WT3 trainers met Fitstap, 4 gediplomeerde WT2 trainers en 3 gediplomeerde wandelbegeleiders onder leiding van de hoofdtrainer Don Braad.

Don heeft jarenlange ervaring als atletiektrainer bij de Atletiekunie en sinds 2008 doet hij tevens de sportief wandeltraining voor de Vierdaagse van Nijmegen. Don is in het bezit van de diploma’s Wandeltrainer 3, Fitstap en training voor Parkinson patiënten.

VOORWAARDEN VAN SPORTIEF WANDELGROEP ZOETERMEER

Sportief Wandelgroep Zoetermeer is een particulier initiatief. Deelnemers aan de trainingen en activiteiten van de Sportief Wandelgroep Zoetermeer moeten Vriend worden van SWZ.

Het bedrag van 32,50 euro per jaar wordt automatisch geïncasseerd van uw bankrekeningnummer. In dit bedrag zit ook het lidmaatschap van de K.W.B.N. Zie ook VRIENDEN VAN SWZ

Deze kosten kunnen varieren als de KWBN haar contributie verhoogd, dan gaan wij hier percentsgewijs in mee.

Iedere deelnemer aan de trainingen of activiteiten aanvaardt dat hij of zij deelneemt op eigen risico. Dat hij of zij in geval van schade, of deze nu voortvloeit uit een ongeval dan wel door zoekraken, beschadigen van persoonlijke bezittingen of anderszins, de organisatie vrijwaart van elke vorm van aansprakelijkheid en tevens akkoord gaat met de AVG en de structuur en regels van de Stichting Sportief Wandelgroep Zoetermeer.

TRAININGEN & KOSTEN
Wij trainen 4x per week. Kijk op “Trainingen & Startlocaties” en Activiteitenkalender

De vergoeding voor trainingen bedraagt € 1,00 per persoon per training per keer.

Loop je regelmatig? Wil je profiteren van kortingen en extra’s? Doe dan mee aan “Vriend van SWZ”.

WIL JE MEELOPEN?
Wil je graag een keer mee wandelen? Stuur uiterlijk twee dagen voor de geplande training een email naar info@sportiefwandelgroepzoetermeer.nl

COMMUNICATIE
Elke dinsdag ontvangen de “Vrienden van SWZ” via e-mail de nieuwsbrief met daarin een overzicht van de activiteiten en verdere informatie.