NEW SOUND ’78 Zoetermeer

 

NEW SOUND ’78 Zoetermeer

NEW SOUND ’78 ZOETERMEER

New Sound ’78, de naam zegt het al. We zijn een gemengd koor van circa 50 leden dat bijna 45 jaar bestaat. Elke dinsdagavond vanaf 20.00 uur repeteren we met veel plezier in het wijkcentrum De Vlieger aan de Groen-Blauwlaan 133 in Rokkeveen.
Het zag er even naar uit dat we daar dakloos zouden worden, maar dankzij Don Braad hebben we onze vertrouwde plek kunnen behouden.

We zingen een eigentijds repertoire, pop- en musicalsongs, maar uiteraard ook kerstliederen in de wintertijd. Door corona zijn optredens uitgebleven, maar dat komt wel weer. Nu zijn we hard aan het repeteren voor een optreden in het Stadstheater ter ere van ons 45-jarig jubileum. Zo’n optreden hebben we al eerder gepresteerd bij ons veertigjarig jubileum met als thema ” A celtic New Sound”. Dat was een daverend succes en we zijn vast van plan om dit te evenaren. Misschien wil je wel meedoen!

Met onze dirigent, Kees van Venetië en pianist Bart Wolvekamp kraken we op de dinsdagavonden niet alleen serieuze zangnoten, maar is er ook tijd voor gezelligheid en borrelpraat.

Samen zingen is leuk én gezond voor jong en oud. Kom een keer kijken, of beter nog, meedoen op dinsdagavond. Nieuwe leden, alle stempartijen zijn welkom. En wil je eerst op onderzoek uit, neem dan een kijkje op onze website newsound ’78.