Bridgeclub Zoetermeer

 

Bridgen? Dat kan jij ook!

Bridgeclub Zoetermeer is een gezellige denksportclub met ruim 235 leden op 3 speelmomenten in de week. Ons hoofddoel is gezelligheid; we houden van, en hechten waarde aan, sociaal contact! Daarnaast is de hersengymnastiek natuurlijk zéér belangrijk om de hersens lekker bezig te houden. Je kunt daar niet vroeg genoeg mee beginnen! Zo houdt je de hersens fit en voorkom je cognitieve problemen in de toekomst!

Onze leden zijn tussen 50 en 80 jaar oud met enkele uitschieters daaronder en daarboven. We spelen competities, gezellige drives en één keer per jaar een kroegentocht. Onze leden zijn cultureel en op natuur georiënteerd en houden naast het bridgen van wandelen, fietsen en overige buitensporten. Veel overeenkomsten met de wandelaars van SWZ dus. Vandaar het idee om onze leden kennis te laten maken met jullie vereniging, én jullie leden kennis te laten maken met Bridgeclub Zoetermeer!

 

Eind augustus organiseert Bridgeschool Zoetermeer een kennismakingsclinic om te zien en horen wat bridge nou eigenlijk is. Vanaf september a.s. start er een 12-wekelijkse cursus voor beginners. Deze clinic en cursus worden gegeven op een middag en een avond. Bent u enthousiast en wilt u met ons kennismaken? Stuur dan een mail en meld u aan via bridgeschoolzoetermeer@gmail.com. De kennismakingsclinic is natuurlijk gratis.