Fitstap
Sportief Wandelgroep Zoetermeer

 

Fitstap

Sportief Wandelen is super leuk maar vraag jij jezelf ook niet eens af, ben ik echt wel fit(ter) geworden? Wat is mijn doelstelling? Hoe kan ik sneller/efficiënter gaan lopen? Of als je net bent begonnen met wandelen, hoe bouw je dan eigenlijk het beste conditie op? Misschien heb je nog wel meer vragen? Allemaal goede vragen maar waar kan je al deze antwoorden eigenlijk vinden?

Laat Sportief Wandelgroep Zoetermeer je helpen!

Vanaf Juli 2022 kunnen wij samen naar jouw antwoorden op zoek. Wat gaan we doen? Jouw doelstelling vaststellen en gedurende twaalf weken gaan we met elkaar en in groepsverband met jouw doelstelling aan de slag. Iedere week op een vast moment zal er een groepstraining zijn. In deze training besteden we aandacht aan onderwerpen als: wandeltechniek, materiaal, voedingskennis, mentale coaching en jouw openstaande vragen. Jouw persoonlijke doelstellingen zal gedurende deze twaalf weken centraal staan.

Maar je moet zelf ook aan de slag, naast de groepstraining zul je twee zelfstandige trainingen moeten uitvoeren. Deze trainingen kun je zelf inplannen, dus je kunt trainen wanneer het jou uitkomt. Uiteraard krijg je van mij een schema zodat je precies weet wat je moet doen. Alles wordt geregistreerd in een special voor jouw ontwikkelde app. In deze app vindt je onder andere jouw vorderingen, aanvullende tips én ik probeer je te prikkelen met inspirerende opdrachten en achtergrondinfo. Bovendien sta je via de app (ook buiten de groepstraining om) in contact met mij. Door deze opdrachten en tips krijg je meer inzicht in een gezonde leefstijl en hoe je nog beter kunt bewegen. Ook leer je hoe je een gezonde leefstijl kunt inpassen in je dagelijks leven.

De twaalf weken zullen verder bestaan uit de onderdelen; Beweging (wandeltraining, maar ook cognitieve fitness), Voeding en Mental coaching.

Het programma is bedoeld voor iedereen. Of je al een basisconditie hebt of niet en of je rekening moet houden met een beperking of niet, iedereen kan hieraan meedoen. Je voert alle trainingen en opdrachten helemaal op je eigen tempo en niveau uit. De groepstrainingen zijn zodanig opgebouwd dat ze voor iedereen haalbaar zijn. De kosten voor dit gehele pakket zal uitkomen rond de 90 euro.

Denk je nu dit is wat voor mij en hier wil ik graag aan mee doen stuur mij dan een berichtje. Als je meer over de inhoud wilt weten, ook dat kan, spreek mij aan tijdens een training of bel me gewoon.

Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in om mensen meer te coachen en verder te brengen in met hun eigen doelstelling.

Liefs Don

Wilt u gelijk inschrijven? Dat kan via deze link.